Wij gaan ons psychologie aanbod uitbreiden en openen daarom vanaf mei een tweede locatie in het centrum van Voerendaal:

Adres: Spekhouwerstraat 2 in Voerendaal, wij zijn te vinden op de eerste verdieping. 

261 1080x720  

 


Rots en Water Training (weerbaarheidstraining)

Rots en Water is een psychofysieke weerbaarheidstraining voor jongens en meisjes in het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs. Er wordt gestart vanuit fysieke oefeningen, van waaruit er gewerkt wordt aan sociale en communicatieve vaardigheden. Rots en Water is geschikt voor alle kinderen en jongeren, doordat de kinderen tijdens de oefeningen en kringgesprekken veel over zichzelf leren.  Kinderen leren zich verplaatsen in de ander. Timide kinderen worden sterker en leren zich meer te uiten, terwijl energieke kinderen leren om de rust bij zichzelf te vinden. 

De training is geschikt voor kinderen en jongeren met sociaal-emotionele problemen. Denk hierbij aan de volgende klachten:

- Negatief zelfbeeld, onzekerheid, concentratieproblemen, hooggevoeligheid, drukte in het hoofd, pesten, sociale problemen.

Er wordt gewerkt met fysieke oefeningen, spellen en zelfverdedigingstechnieken gericht op het vergroten van zelfvertrouwen, zelfbeheersing en zelfreflectie. Er wordt gewerkt aan het vergroten van weerbaarheid, sociale vaardigheden en communicatieve vaardigheden. 

Doelgroep: kinderen tussen de 10 en 16 jaar.

De training bestaat uit 8 sessies van 75 minuten en 1 oudersessie.

Prijs: 165,- euro  

Inschrijven via het contactformulier op de website, telefonisch of per email.


 

Tevens bieden wij Empowerment workshops aan voor groepen.

 20171026 120519 web11