De naam van de praktijk is PUUR JONG.

Bij PUUR JONG staat de cliënt centraal. PUUR staat voor eigenheid, een eigen identiteit.

Een identiteit is wat jou uniek maakt – wat jou jou maakt.

Het is je essentiële karakter. Dit is fundamenteel voor je geluk en je succes.

Als je niet weet wie je werkelijk bent, hoe kun je dan het leven leiden dat je werkelijk wilt?

De grootste valkuil is dat we onze identiteit af laten hangen van dingen buiten onszelf. Maar dat is niet je echte identiteit.

Een coach of therapeut kan je helpen bij de zoektocht naar jezelf, wie je bent, wat je wilt en wat je krachten zijn. 

 JONG is de doelgroep waar onze praktijk zich op richt: kinderen, jongeren en jongvolwassenen. 

 

                                             Wie zijn wij?

Marco rond klein

Marco Schreurs (1982): gediplomeerd Jongerencoach en Toegepast psycholoog i.o.

Als ik zelf terugkijk naar mijn tijd als jongere herken ik veel situaties die jongeren momenteel meemaken.

Wie ben ik?

Wat kan ik?

Maak ik de juiste keuzes?

Waar liggen mijn talenten?

Hoe kom ik over op anderen?

 

Ik wil jongeren helpen met hun vraagstukken en ze in hun ontwikkeling ondersteunen en stimuleren. Ik ben gediplomeerd jongerencoach, Rots en Water Trainer en in opleiding tot Toegepast psycholoog. Ik werk vrijwel altijd in de buitenlucht, waarbij ik met name lichaamsgerichte oefeningen aanbiedt, oa gericht op het verhogen van sociaal-emotionele weerbaarheid, emotieregulatie en ontspanning- en ademhalingstechnieken. Om de kwaliteit van de zorg hoog te houden, volg ik bijscholingen en neem ik regelmatig deel aan intervisiegroepen. 

 

 

Anne rond klein

Anne Hermans (1983): GZ-Psycholoog en Equitherapeut

Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Maastricht als ontwikkelingspsycholoog. Nadat ik een jaar als POH-GGZ heb gewerkt, ben ik van 2009 tot 2018 werkzaam geweest binnen zowel de generalistische als specialistische GGZ. Ik heb ervaring opgedaan met diagnostiek en behandelingen bij kinderen, jongeren en volwassenen. In 2013 heb ik de 2 jarige opleiding Equitherapie SHP-E(NL), bij opleidingsinstituut Hippocampus te Soerendonk, met goed resultaat afgerond. Sinds die tijd bied ik ook Equitherapie aan. In 2017 heb in de postdoctorale opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog afgerond en sindsdien ben ik BIG-geregistreerd. Ik volg regelmatig cursussen en bijscholingen.

Ik geef begeleiding, individuele behandeling (Generalistische Basis GGZ) en equitherapie oa bij ontwikkelingsproblematiek, angst- en stemmingsklachten, hechtingsproblematiek en bij verwerkingsproblemen / traumagerelateerde klachten. Ik ben gespecialiseerd in de leeftijdscategorie 6-25 jaar. 

BIG-nummer:79922187425

 

 

Rebecca rond klein

 

Rebecca Maassen (1984): GZ-Psycholoog

Ik studeerde in 2007 af als psycholoog aan de Universiteit van Maastricht, afstudeerrichting Mental Health Sciences. Vervolgens heb ik als psycholoog op verschillende werkplekken gewerkt. Ik ben o.a. werkzaam geweest als behandelcoördinator binnen de specialistische GGZ voor kinderen, adolescenten en (jong)volwassenen en heb tevens ervaring opgedaan als schoolpsycholoog. In de periode van 2013-2018 ben ik werkzaam geweest als psycholoog binnen zowel de generalistische als specialistische GGZ voor zowel kinderen, jeugdigen, gezinnen als volwassenen. Ik heb ruime ervaring mogen opdoen met (individuele) behandelingen en diagnostiek in bredere zin.

Begin 2018 heb ik mijn registratie als Gezondheidszorgpsycholoog BIG behaald. Binnen de opleiding heb ik mij vooral gericht op de cognitief gedragstherapeutische behandelingen, EMDR en systeemtherapie middels gerichte supervisie. Cliënten kunnen bij mij terecht met verschillende hulpvragen, te denken aan angst- en stemmingsklachten, ontwikkelingsproblemen en traumagerelateerde klachten.

BIG-nummer: 89923988325

 

 

 

Linda

Linda Smeekes (1985) : Psychotherapeut BIG en Mindfulness trainer:

Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Maastricht als Neuropsycholoog. Na mijn afstuderen ben ik een jaar als psycholoog in een revalidatiecentrum werkzaam geweest. Van 2010 tot 2018 ben ik werkzaam geweest in een instelling, in zowel de generalistische basis ggz als de specialistische ggz. Ik heb hierbij ervaring opgedaan met diagnostiek en behandelingen bij kinderen, jongeren en volwassenen. In 2011 heb ik een traject gevolgd om Mindfulness trainingen te kunnen aanbieden. In januari 2014 ben ik gestart met de opleiding tot Psychotherapeut, welke ik in januari 2018 heb afgerond. Ik volg regelmatig cursussen en bijscholingen. Daarnaast neem ik deel aan intervisie. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Psychotherapie (NVP) en van de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychotherapeuten (LVVP).

Tijdens mijn opleiding tot psychotherapeut heb ik verdiepingen gevolgd op het gebied van Schematherapie en Psychodynamische therapie, zowel bij kinderen en jongeren (en hun ouders) als bij jongvolwassenen. Ik geef behandelingen, zowel in de generalistische als specialistische ggz, onder andere bij stemmings- en angstproblematiek, blokkades in persoonlijkheidsontwikkeling en trauma. Ik werk hierbij vanuit het verhaal van de cliënt.

 

Wij werken regelmatig samen met andere zorgaanbieders om de best mogelijke zorg op maat te kunnen bieden, zie hiervoor samenwerking.

Heeft u een klacht?

Download hier de klachtenprocedure.

Klik hier voor ons privacy beleid.