Graag willen wij u ook bekend maken met onze samenwerkingspartners:

 

Filipa: praktijk voor equitherapie

website: www.filipa-equitherapie.nl

Equitherapie wordt aangeboden door Anne Hermans

 

aanbod1 aanbod2aanbod3

 

Boxchainge

Bokscoaching: Ga het gevecht met jouw uitdagingingen aan!

Boksen is aanvallen, verdedigen, anticiperen, bewegen. Je gaat de confrontatie met jezelf aan: Durf ik mijn tegenstander in de ogen te kijken? Hoe ga ik om met tegenslag? Heb ik discipline om mijzelf te beheersen? Hoe blijf ik in beweging? Krijg ik grip op dit gevecht?

Vanuit jouw kracht en dromen, ambities en doelen behalen. Dat is het doel!

Lars Goessen en Pascal Mols

website: www.boxchainge.nl

plaatje boxchainge                foto boxchainge

 

Me Happy: praktijk voor opvoedondersteuning

Antoinette Kec: pedagoog, gecertificeerd opvoedkundige methodiek Triple P, geregistreerd zorgverlener (BIG geregistreerd) & eigenaar van praktijk voor opvoedingsondersteuning ‘Me Happy’.

Van jongs af aan wist ik: mijn passie ligt in de zorg. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als verpleegkundige op de hartbewaking maakte ik de bewuste keuze te gaan werken in de jeugdgezondheidszorg. Zo kon ik eindelijk mijn droom najagen: werken met kinderen. In 2009 studeerde ik af als Pedagoog BE. Tijdens mijn studie werkte ik mee aan een promotie onderzoek: de opvoedingsmethodiek Triple P leefstijl, de bouwstenen van de visie van Me Happy. Me Happy: mijn visie. Het ‘reguliere’ systeem van hulpverlening sluit niet altijd voldoende aan bij de hulpvraag van ouders. Als kinderen gediagnosticeerd zijn of een behandelingstraject ingaan heb ik ervaren dat er juist bij ouders veel vragen, onduidelijkheden of onzekerheden ontstaan. Daarom ben ik in 2016 gestart met mijn eigen praktijk in opvoedingsondersteuning.

Het behandeling/ begeleidingstraject gaan we samen in. Dit kan (laagdrempelig) alledaagse opvoedvragen beantwoorden betekenen of juist intensieve begeleiding voor het hele gezin. Middels huisbezoeken werken we samen aan opvoedvaardigheden met als doel:

  •  ouders in hun kracht zetten
  •  de harmonie in het gezin bewaren of herstellen
  •  emotionele e/o gedragsproblemen bij kinderen te voorkomen/verminderen.

 

Praktijk Anouk Vermeulen

website: www.praktijk-anoukvermeulen.nl