Rebecca Maassen

  • Position :
    GZ-Psycholoog

Mijn naam is Rebecca Maassen. Ik ben werkzaam als GZ-psycholoog en ben mede-praktijkhouder van Puur Jong.
Ik ben als behandelaar en diagnosticus sinds 2007 werkzaam en heb ervaring opgedaan op diverse werkplekken waaronder het (speciale) onderwijs, de ambulante hulpverlening, maar voornamelijk de Specialistische Jeugd-GGZ. In 2018 heb ik mijn registratie als Gezondheidszorgpsycholoog BIG behaald.
Als therapeut werk ik cliëntgericht, systemisch en integratief vanuit diverse evidence based therapievormen om tot een behandeltraject op maat te komen. Daarbij neem ik het narratief van de client als uitgangspunt en hecht ik veel waarde aan het opbouwen van een vertrouwensband. Ik ben geschoold in de lichaamsgerichte psychologie en gebruik graag elementen vanuit de Vinyasa Yoga om ook stil te staan bij de signalen vanuit het lichaam binnen het klachtenbeeld. Daarnaast maak ik gebruik van EMDR, ACT, Schematherapie en Systeemtherapie.
Bij mij kunnen kinderen, jongeren en gezinnen terecht met angst-/stemmingsklachten, ontwikkelingsproblemen, persoonlijkheidsproblematiek, traumagerelateerde klachten en systemische problemen.

BIG-nummer: 89923988325